Cvetje iz papirja

ZA ROJSTNI DAN, OBLETNICO, POROKO …

ZA VSAKOGAR, ZA VEDNO

S certifikatom

SLO ART&CRAFT

Slovenska domača in umetnostna obrt.

O papirnatem cvetju

Cvetje iz papirja so izdelovale večinoma ženske, njihovo znanje pa se je ohranjalo iz roda v rod. Uporabljali so ga namesto svežega cvetja, ki je bilo drago, pozimi nedosegljivo in dosti manj obstojno.

Papirnate rože cvetijo mnogo dlje kot njihovi živi izvirniki in so dobrodošla darila. Niso zrasla iz zemlje, temveč izpod prstov žensk, ki znajo opazovati in vidijo. Vzgojila jih je ljubezen do lepega, ki tli v srcu vseh izdelovalk.

Poročni šopki in poročno cvetje

Poročni šopek je najpomembnejši dodatek vsake poroke in najpomembnejši šopek v življenju neveste. Skozi barve in stil izraža njeno ženstvenost in kot nevesta bo tudi šopek v središču pozornosti. Poročni dan je čas za veselje, zato izberite cvetje, ki vas razveseljuje.

Šopki

Če želite narediti vtis izberite unikaten umetniško oblikovan šopek iz papirnate cvetja. Šopek je lahko aranžiran s suhimi travami in drugimi dekoracijami. Šopki so navadno izdelani iz vrtnic, nageljnov, narcis in ostalega cvetja. Barve cvetja so izjemno prilagodljive in jih lahko izberete tudi sami.

Dekoracije

Cvetje naredi prostor domač in prijeten, zato napolnite vaze s cvetjem različnih oblik in barv.

Cvet zate

Cvetlice že od nekdaj burijo našo domišljijo in nam vzbujajo občudovanje, tako z lepoto kot vonjem. Zgodbe, ki jih obdajajo, so stare kot človeška kultura, s cvetlicami pa še danes sporočamo dobre želje, sožalja ali zaznamujemo rojstne dneve.

“Cvet zate “je lahko vrtnica ali nagelj, aranžiran z dodatki suhih trav.

KONTAKT / NAROČILA

Pokličite, pišite
Simona Mulej Jovanovič
Gradišče XVI 27
1291 Škofljica
M. 070 213 400